šalabajzeraj

prigode mladega šalabajzerja

Dekolteji

Objavil salabajzer, dne 21.08.2009

Poletje je zame najlepši letni čas. Toplo je, skakljamo v kratkih hlačah, hodimo na dopust, vse se malce umiri. Poletne noči so zakon, sediš na kaki terasi, vidiš zvezde, pihlja lahna sapica in padajo vesoljske debate. Dekleta se frfotavo oblečejo, dostikrat brez modrca (seveda zase, tako se počutijo ter da jim je udobno) in skakljajo okoli, kažejo lepo zagorele dele telesa in ti vsekakor polepšajo dan.

Posebno poglavje so v mojem lajfu dekolteji. Odkar pomnim, so mi všeč joške. Dostikrat sem spraševal mojo mater, ali me je res dojila celih trinajst mesecev. Najlepši del ženskega telesa poleg oči. Moj problem je, da obojega hkrati ne morem gledati. Sem se pa z leti zverziral, da ni šans, da me porajta lastnica lepega dekolteja, da ji zrem vanj. Ko sem še pred mnogimi leti bil piratski prodajalec kaset, sem imel najnovejše vedno na svoji strani štanta, da se je folk moral sklanjati čez, da je lahko prebral komade z listkov. Koliko dekoltejev, koliko spominov… Na Oktoberfestu sem od poplave dirndlov bil ves zblojen in šele ponoči v hotelu sem lahko osvobodil vso napetost, ki se je nabirala v meni čez dan zaradi Dirndlmädchens.

Včeraj pa se mi je prikazala devica Marija, kar se tega tiče. Peljem se ravno po šihtu še v neko štrcuno in visim na nekem semaforju, ko pride mladenka do križišča in disciplinirano čaka na zeleno. Punca se je naslonila na neki rosfrejasti količek, ki je bil poleg in mi podarila prekrasen pogled v njen dekolte. Lepe mlade joškice brez oklepov modrca so se mi nasmejale nasproti. Z nasmehom sem se odpeljal naprej.

Pridem v štrcuno, nek star Mercator, ki ima še tiste velike špegle pod strop obešene, da prodajalke čekirajo potencialne zmikavte, da jih ne zasrbe lepljivi prsti. Bluzim in si pridem na neki ožini naproti s prekrasno rjavolaso, lepo zagorelo mladenko, ni jih mogla imeti več kot 25. Takoj opazim, da je brez modrca pod tisto lahno oblekico. Nisva se mogla zmeniti, kdo bo koga spustil in se spogledava in se nasmehneva. Čez kako minuto sta se nama pogleda srečala še enkrat. Celo večnost že nisem flirtal. Prav prijetno mi je bilo. Na blagajni pa stojim v vrsti in buljim v tista sikjuriti ogledala, Omenjena pa je ravno stala pri sadju in zelenjavi in se sklonila… Vse sem videl. Že drugič v pol ure. Še lepše prsi. Prav pognala mi je kri po žilah. Z iskrico v očeh sem skorajda odhopsal do avta in si prav naglas pribil muziko in pel in mahal z glavo. Da bi bila sreča še večja, sem mimovozé za dve, tri desetinke sekunde imel vpogled še v en dekolte neke kolesarke, ki se je sklanjala h kolesu in očitno čekirala, če ji pušča guma.  Seveda sem pel še glasneje. Njim na čast mi je doma del mojega telesa zapel staro Kreslinovo: “Skrij me v svojo dlan, svojo mehko dlan, svojo toplo dlan”…

Hecna stvar, teli dekolteji. Kot da ne bi videl morje tega vsak dan po oglasnih panojih, revijah, ko da nisem videl na tisoče pornjakov. Ampak to sploh nima veze. Ne šteje. Niti približno se ne more primerjati. Ukraden pogled v dekolte je z naskokom najlepši, pa čeprav večinoma ne vidiš vsega. Polepša ti dan. To šteje.

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Dekolteji”

 1. NoMercy pravi:

  velkom_to_d_klab :P
  pa ritke znajo punce tudi lepo poudarjeno razkazovati :P

 2. smuk pravi:

  zanimivo, men pa joške nikol niso neki ble :P najlepši je pak ‘brazček! :) pol praviš sam gledat, nič druzga? pa pozdravljen nazaj! smo že malo pogrešali tvoje duhovite objave!

 3. salabajzer salabajzer pravi:

  Valda da sam gledat. Mam doma Lepoprso pa Prestolonaslednico. Njiju ni vreden noben tuji dekolte.

 4. smuk pravi:

  Maš res! jebeš te letne čase, če imaš poletje, ki ne mine. ups and downs, but its worth it! sam v teoriji, pa verjamem, da bo nekoč družba prešla iz monogamnega na brezgamni ali pač poligamni sistem, kaj porečeš??

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !