šalabajzeraj

prigode mladega šalabajzerja

Sodobni “pravi” moški?

Objavil salabajzer, dne 23.03.2010

Par dni nazaj sva z Lepoprso paradirala po Centru z roko v roki in uživala v toplem sončnem popoldnevu. Lepoprsina sestra Metoda je Prestolonaslednico spokala s sabo na pleničarsko fiskulturo, tako da sva imela celo popoldne zase in bila prav židane volje. Pocrkljala sva se z nesramno dobro kavo in rogljičkom, srečala par znancev ter Zokija in mu rekla doberdan, vljudno je odzdravil, nato pa odvila nazaj proti domu, da na polno užijeva preostale ure brez Perlice.

Po poti me Milogleda pobara, naj počekiram neko bitje, ki je stalo pred nama na semaforju. A je desc ali baba? Ne na prvi, ne na drugi pogled nikakor nisem mogel določiti spola. Lasje so One-ju segali do ramen, obrvi so bile brezhibno urejene. Na ksihtu, očitno namazanem s kremo, ampak brez mejkapa, niti sledu o kakšni dlaki. En meter daleč je dišalo po parfumu. Po cunjah se tudi ni dalo sklepati ali ima tiča ali fračo v gatah. Oprijete kavbojke in neka jaknica. Oboje unisex. Prižge se zelena. Bitje oddrobenclja v belih, meni za posrat grdih superga-čevelj- napol balerinkah. Med kratkimi, hitrimi koraki je še migal/a z ritjo. Vmes je zazvonil telefon in končno po glasu dojamem, da gre za desca. Saj si sploh ne zasluži tega cenjenega naziva! Milogleda je kar zavijala z očmi.

Tristo kosmatih (končno slovenska psovka, ki paše zraven), res ne razumem. Ali je sodobnim, ozaveščenim (mladim) ženskam res všeč tâko, po moje skrupucalo od moškega? Napedencan ko malokatera babnica, brezdlačnik, za povrh še populjenih obvi in manikiranih nohtov. Koža dlani fina ko svila. Da osebo slečeš skoraj do nagega, da sploh ugotoviš, za kateri spol gre? Podpiram in prakticiram depilacijo na strateških mestih, ampak jebela cesta, kar je preveč, je preveč. Če res ni nakvihtan, zgleda ko mlad pujsek, ptiček goliček. Po eni strani me sploh ne čudi več, da nas imajo ženske za vse večje pusije, vusije in softiče. Saj vendar sami rinemo v to. Me zanima, kaj bi se zgodilo, če bi omenjeni prijel v roke kako “prvinsko” moško orodje, kot je lopata, kladivo, pila… Saj bi ga reveža pobralo.

Kot nalašč mi je Lepoprsa prinesla nekaj tednov staro prilogo za frače iz največjega slovenskega dnevnika in mi pokazala citat Svetlane Makarovič, da je nekaj najlepšega stisniti se ob medvedje kosmato moško telo…

 • Share/Bookmark

6 odgovorov v “Sodobni “pravi” moški?”

 1. Tina M Tina M pravi:

  Joj kako si me nasmejal s tem zapisom, ta ‘mladi pujsek’ je vrhunec vsega :D
  Ja, žal je res tako, da dekleta postajajo vse bolj seksualno agresivna, fantje pa takole poženščeni.

 2. NoMercy pravi:

  eh kaj češ – tudi narava dela ausšuse :) — pač en nejebeni “pičkež” :)

 3. salabajzer salabajzer pravi:

  hahahahaha – pičkež :) . Dobra!
  Meni je všeč izraz “pizdec”

 4. NoMercy pravi:

  pizdec ima celega dec_a v besedi :)

 5. Nika pravi:

  Svetlana rulz, dobro je povedala!
  + Ta pravi moški mora bit kot traktor, kar je manj… je buzarantizem.

 6. Chiara pravi:

  “Ali je sodobnim, ozaveščenim (mladim) ženskam res všeč tâko, po moje skrupucalo od moškega?”
  No, dopustimo tudi možnost, da njegova ciljna publika niso dekleta ;)

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !